10% REDUCERE la trei sau mai multe produse diferite Detalii ofertă

Care este politica de retur a produselor?

Pot returna o comandă sau produse din comandă?

Poți returna orice produse din comanda ta sau poți returna comanda ta integral, în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii comenzii, în condițiile explicate mai jos. Daca ai plătit pentru comanda ta și nu ai deschis coletul, ți se va rambursa integram suma achitată pentru comandă .

Dacă din orice motiv nu ești mulțumită/mulțumit de produsele achiziționate, poți returna produsele nepurtate, în ambalajul original împreună cu formularul de retur, fără nicio explicație în termen de 30 de zile de la data primirii comenzii.

SC Evora Blue SRL garantează o rambursare integrală a valorii produselor dacă toate articolele sunt returnate printr-o companie de curierat, în starea lor inițială, cu ambalajul și etichetele originale, intacte, nefolosite și nepurtate, respectiv într-o stare în care produsul poate fi comercializat din nou. Nu acceptăm colete returnate folosind serviciile Poștei Române.

Acest lucru înseamnă că produsele nu trebuie să fi fost purtate, deteriorate, murdare sau cu defecte (dacă acest lucru nu a fost semnalat deja) și că orice etichete ale produsului trebuie să fie intacte, inclusiv documentele sau cadourile care l-au însoțit. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă semne de uzură sau purtare, zgârieturi, pete, urme de folosire, spălare, etc. SC Evora Blue SRL nu va returna contravaloarea produselor în cazul in care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

Care este procedura de returnare a unui produs sau a comenzii?

Daca îndeplinești condițiile de mai sus și dorești să returnezi o comandă parțial sau integral te rugăm să ne transmiți o notificare prin e-mail la adresa info@soari.ro, cu subiectul Retur comandă, care să includă informațiile de mai jos:

– numele cumpărătorului, adresa de e-mail și numărul comenzii
– denumirea și numărul de bucăți pentru produsele ce se doresc returnate
– data livrării produselor
– contul IBAN unde se poate restitui valoarea produselor
– motivul returnării (opțional)

După primirea instrucțiunilor de retur de la SC Evora Blue SRL prin e-mail, în cel mai scurt timp de la primirea respectivelor instrucțiuni, în decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ai comunicat sesizarea de retur, trebuie să returnezi pe cheltuiala și riscul tău produsele intacte, la adresa indicată în e-mail.

Alături de produsele în ambalajul original te rugăm să incluzi formularul de retur completat. Descarcă formularul de retur.

Poți returna produsele doar prin companii de curierat sau personal (nu acceptăm colete returnate folosind serviciile Poștei Române). Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, însoțite de accesoriile, cadourile, pliantele și alte documente primite în colet.

După inspecția calitativă și cantitativă a produsele returnate, SC Evora Blue SRL va rambursa prin transfer bancar în termen de maxim 14 de zile calendaristice contravaloarea produselor returnate, la prețul de achiziție. Nu se acceptă returnarea produselor cu ramburs. Produsele folosite nu vor fi acceptate pentru retur.

În cazul achiziției utilizând un card cadou, valoarea cardului nu poate fi returnată. Însă această valoare poate fi folosită pentru orice achiziție viitoare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul dacă produsul este deteriorat de către client sau returul este incomplet (de ex: nu acceptăm ca retur o singură mănușă).

Notificarea de retur și soluțiile oferite pentru procesarea returului se comunică doar prin e-mail la adresa info@soari.ro.

Cine achită taxele de returnare a produselor?

În conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumpărător.

Prin excepție, în cazurile de neconcordanță între produsele livrate și comandă și în cazurile în care se constată defecte de fabricație, cheltuielile de returnare vor fi suportate de SC Evora Blue SRL.

POLITICA DE RETUR SE REGĂSEȘTE ÎN TERMENII ȘI CONDIȚIILE MAGAZINULUI ONLINE