10% REDUCERE la trei sau mai multe produse diferite Detalii ofertă

Iubesc soarele și înțeleg că radiațiile solare sunt principalul factor cauzator pentru îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor, petelor și în cel mai rău caz, expunerea la soare fără protecție solară poate duce la apariția cancerului de piele.

Pielea este afectată de radiațiile solare din primul minut în care este expusă la lumina solară, indiferent de anotimp. Pentru a preveni distrugerile celulare cauzate de radiațiile solare trebuie să protejăm toată pielea expusă la lumina solară, nu doar tenul.

Crema cu SPF, hainele cu UPF, ochelarii de soare, pălăria cu boruri late și umbrela de soare protejează întreg corpul de radiațiile UV, fiecare oferind o anumită protecție UV.

Toate dezavantajele folosirii cremei cu protecție solară pe corp - reaplicare frecventă, în strat uniform și generos, protecție UVA mai mică decât UVB, textura lipicioasă a cremelor - au fost motivele pentru care am căutat o soluție mai simplă.

Textilele cu protecție solară oferă protecție UV completă, uniformă și constantă pe toată durata folosirii și în plus, pielea acoperită de haine este afectată mult mai puțin de radiațiile IR (infraroșii) care provoacă senzația de căldură.

Protecția solară nu este un moft ci o necesitate, iar produsele Soari® pot fi folosite cu ușurință în orice ocazie, la orice ținută.

Susținem importanța protejării pielii de radiațiile solare

După 2 ani de testat diverse materiale și îmbrăcăminte cu UPF 50+ am conceput o garderobă capsulă compusă din 5 accesorii și obiecte de îmbrăcăminte UPF 50+. Mănușile scurte și lungi, gulerul, șalul și poncho-ul pot fi purtate în orice împrejurare pentru a proteja pielea de radiațiile UV.

Astfel a luat naștere Soari®, prima și singura marcă înregistrată de îmbrăcăminte și accesorii cu protecție solară din România*, în colaborare cu fabrica CottonTex din Timișoara.
*valabil la data lansării, în anul 2023

Oferim soluții eficiente pentru protecția UV

După 12 ani în care am susținut importanța protejării pielii de radiațiile solare în articole scrise pe pasagera.ro, interviuri și workshopuri, lansarea proiectului Soari® este continuarea dorinței de a oferi soluții simple și eficiente pentru îngrijirea pielii.

Menținând producția la nivel local sprijinim locurile de muncă din orașul nostru, ne reducem amprenta de carbon și contribuim la comunitatea noastră.

Misiunea noastră este să oferim o soluție simplă și eficientă pentru a proteja pielea de radiațiile UV, care în același timp să elimine senzația de căldură extremă produsă de razele infraroșii pe pielea expusă la soare.

Pentru îmbrăcămintea Soari am ales materialul textil sintetic Sensitive® Plus, ultra lejer și răcoros, dar în același timp cu performanță excelentă pentru protecția UV.

Compoziție

73% microfibre PA
27% EA (LYCRA®)

Protecție UPF 50+

testat pe standardul AS/NSZ 4399 (Australia/New Zealand) și EN 13758-2 (Europa)

Protecție UV

Datorită construcției speciale a țesăturii și utilizării microfibrelor super opace, țesătura Sensitive® filtrează razele soarelui oferind un nivel excelent de protecție împotriva efectelor dăunătoare ale razelor ultraviolete.

Extra confort

Elasticitatea tridimensională a țesăturilor Sensitive® și procentul ridicat de fibră elastică LYCRA® permit o libertate perfectă de mișcare, o purtare impecabilă și păstrarea maximă a formei articolelor de îmbrăcăminte chiar și după spălări repetate.

Răcoros

Construcția de tip fagure de miere a țesăturilor Sensitive® permite aerului să circule între fibre. Calitățile respirabile ale țesăturii aduc beneficii obiectului de îmbrăcăminte: mai răcoros și mai igienic.

Ultra lejer

Structura specială a țesăturii are ca rezultat un material textil extrem de ușor și ultra-subțire, foarte plăcut la purtare pe piele. Greutatea materialului este 117g/m2.

Uscare rapidă

Datorită fineței extreme și structurii deschise a construcției țesăturii, timpul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte cu țesătură Sensitive® este foarte scurt.

Rezistență la clor

Datorită construcției speciale a țesăturii cu fibre LYCRA®, țesăturile Sensitive® sunt mai durabile și mai rezistente la acțiunea corozivă a clorului și sării de mare.

Rezistență la abraziune

Țesăturile Sensitive® oferă rezistență bună la scămoșare, păstrându-și aspectul inițial pe măsură ce trece timpul, în condițiile de întreținere specificate pe etichetă.

Rezistență la șifonare

Țesăturile Sensitive® nu se șifonează ușor: grosimea redusă cu 50% față de țesăturile similare minimizează formarea cutelor și face țesăturile Sensitive® deosebit de ușoare, asigurând confort maxim, cu spațiu minim în garderobă sau valiză.

Sustenabilitate

SensitivEcoSystem® este o viziune atotcuprinzătoare axată pe un set de proceduri dezvoltate pentru a reduce consumul de apă, energie și substanțe chimice și pentru a reduce deșeurile și emisiile de carbon. (PEF Product Environmental Footprint - fabric class 3).