10% REDUCERE la trei sau mai multe produse diferite Detalii ofertă

Care sunt costurile de transport și timpul de livrare a comenzilor?

Tipuri de livrare și costuri de transport

Comenzile plasate pe site pot fi livrate doar pe teritoriul României, prin:

Curierat rapid. Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid Cargus sau TNT. Costurile de livrare sunt gratuite pentru comenzile care conțin accesorii și obiecte de îmbrăcăminte marca Soari.

Costul de livrare pentru mostra gratuită de material este 15 lei (cu TVA inclus) și îl returnăm ca reducere valorică aplicată unui produs din următoarea comandă plasată de pe același cont de utilizator.

Comenzile vor fi livrare la adresa de livrare specificată la plasarea comenzii. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de cumpărător. Orice cost cauzat de modificarea adresei de livrare va fi suportat de cumpărător.

Procesarea comenzilor și termenii de livrare

Comenzile se procesează în ordinea primirii lor, de luni până vineri între orele 10.00 – 15.00, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile achitate prin card sau transfer bancar sunt expediate după confirmarea plății. La expedierea coletului vei primi un e-mail care include numărul de urmărire al expedierii.

De la expedierea coletului, termenul de livrare este de 1 – 3 zile lucrătoare (1-2 zile pentru orașele mari, 2-3 zile pentru localitățile mai mici), în funcţie de destinația fiecarui colet, după cum urmează:

  • Comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 14:00 sunt procesate în aceeași zi.
  • Comenzile înregistrate de luni până joi, după ora 14:00 sunt procesate în ziua următoare.
  • Comenzile înregistrate vineri după ora 14.00, sâmbătă, duminică şi în zilele cu sărbatori legale, vor fi procesate și livrate începând de luni sau prima zi lucrătoare, așa cum este specificat mai sus.

Programul de livrare a comenzilor este de luni până vineri între orele 09:00 şi 18:00.

Notă: 
Termenii de livrare de mai sus sunt informativi, în general curierii livrează coletele în 1 zi lucrătoare de la data expedierii, în orașele mari. De sărbători sau în perioadele cu promoții este posibil ca livrările să dureze 2-5 zile sau chiar mai mult.

Nu putem garanta termenii de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu țin de controlul nostru, cum ar fi (fără a se limita la): cazuri de forţă majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve, condiții meteo nefavorabile, probleme logistice întâmpinate de transportator etc.

Coletul nu a fost livrat și nu există detalii de livrare pe site-ul curierului

Poți verifica oricând statusul comenzii tale accesând contul tău și siteul curierului pentru urmărirea expedierii folosind codul de urmărire primit în e-mailul care confirmă expedierea coletului. Din diverse motive este posibil ca livrarea să întârzie. Te rugăm în acest caz să verifici statusul coletului pe site-ul curierului, este posibil să fie programat pentru livrare chiar în ziua în curs. Dacă nu există detalii de livrare și au trecut 3 zile lucrătoare de la data expedierii coletului te rugăm să ne contactezi.